Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Oda sıcaklığında yumuşatılmış tereyağını mikserle çırpın. Şeker ve yumurtayı ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edin. Kahveyi 1 çorba kaşığı sıcak suda eritin ve yumurtalı karışıma ekleyip tekrar karıştırın. Unları eleyip karışıma ilave edin. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar yoğurun. Hamura top şekli verip folyoya sarın ve buzdolabında 1 saat bekletin. Yarım santim kalınlığında bütün bir hamur açın. Bisküvi kalıplarıyla kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yarımşar ceviz yerleştirerek hafifçe bastırın. 200 dereceye ayarlı fırında pişirin. Fırından alıp ızgara tel üzerinde soğumaya bırakın. Bitter çikolatayı benmari usülü eritin. Pudraşekerini tel bir süzgece alıp bisküvilerin üzerine eleyerek serpiştirin. Bisküvilerin yarısını teker teker çikolataya batırıp tel ızgara üzerine alın. Kalan bisküvilere de aynı işlemi uygulayın.