Tereyağı, pudra şekerinin yarısı ve vanilya esansını bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Ayrı bir karıştırma kabında un, Hindistan cevizi, toz fındık ve bir tutam kadar tuzu harmanlayıp tereyağlı karışıma ilave edin. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Hamuru streç filme sarıp buzdolabında bir saat dinlendirin.
Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp elinizle yuvarlayın. Ortalarına baş parmağınızla bastırıp çukurlaştırın. Kurabiyeleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 9-10 dakika pişirin. Ilındıktan sonra üzerlerine pudra şekeri serperek servis yapın.