İç harcını hazırlamak için cevizi toz haline getirin. Yumurta akları ve toz şekeri bir
karıştırma kabına alarak çırpın. Toz haline getirdiğiniz cevizleri de ekleyip tekrar
karıştırın. Hamuru için tereyağı, labne peyniri ve pudra şekerini derin bir yoğurma
kabında karıştırın. Limon kabuğu rendesi, vanilya ve unu ekleyip 1-2 dakika daha
karıştırın. Hamurun üzerini streç filmle kapatıp buzdolabında 1 saat kadar dinlendirin.
Dinlenen hamuru hafif unlanmış tezgah üzerinde 4-4.5 mm kalınlığında açın. 6x6
ölçülerinde kareler kesin. Ortalarına hazırladığınız harçtan koyun. Karenin 4 ucunu
ortada birleştirin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. 165 derece
fırında 12-15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis
yapın.