Toz Antep fıstığı, şekerin yarısı, un, nişasta ve tuzu bir kapta karıştırın. Tereyağı ve
şekerin diğer yarısını da mikserle çırpın. Yumurta sarısını ilave ederek çırpmaya
devam edin. Toz fıstıklı ve unlu karışımı ekleyin. Hamura piramit şekli verip üzerini
streç film ile sarın. Buzdolabında 1 saat bekletin. Dinlenen hamuru 15-20 dakika da
oda sıcaklığında beklettikten sonra yumurta akını fırçayla piramitin her yüzüne sürün.
Pirinç Antep fıstığını tezgahın üzerine yayın. Piramitin her tarafını fıstığa bulayın.
1 cm kalınlığında dilimleyin. Aralıklı olarak tepsilere dizin. Önceden ısıtılmış 165
derece fırında 10-15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.