Unu kabartma tozu ile harmanlayıp hamur yoğurma kabına eleyin. Ortasını havuz şeklinde açıp yumurta, yoğurt, Ayçiçek yağı, tereyağı ve tuzu ilave edin. Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Üzerini nemli bezle örtüp buzdolabında 1 saat dinlendirin. İç harcı hazırlamak için, sarımsağı ezip lor peyniri, yoğurt, yumurta ve krema ile bir kasede karıştırın. Dilimlenmiş siyah zeytin, kişniş tuz ve karabiberi ekleyip tekrar karıştırın. Dinlenen hamuru unlanmış zemine alıp merdane ile 2 mm inceliğinde açın. Çapı 9 cm ve 12 cm olan 4’er yuvarlak hamur kesin. Büyük hamurların üzerine iç harcı paylaştırın. Üzerine küçük hamurları kapatıp alttaki hamuru üstteki hamura doğru kıvırarak parmağınızla bastırıp yapışmasını sağlayarak şekil verin. Hazırladığınız börekleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp çörek otu ve baharat karışımını serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Ilık veya soğuk servis yapın.