Ton Balıklı Milföy Börek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ton Balıklı Milföy Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Ton Balıklı Milföy Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla kesip muffin kalıplarına yerleştirin. Kabarmamaları için tabanlarını çatalla delin. 180 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Bir karıştırma kabında ton balığı, ince kıyılmış taze soğan, dereotu, kırmızı biber ve mısırı karıştırın. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edin. Fırından çıkardığınız milföy hamurları soğuduktan sonra içlerine ton balıklı harçtan koyarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Balık Yemekleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Milföylü Tarifler Börek Tarifleri Ton Balıklı Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği
Patlıcanlı Arnavut Böreği
Sebzeli kese böreği
Patatnik
Biber böreği