Yemeklik doğradığınız soğanı tereyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. İnce kıydığınız fasulyeyi ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Üzerine üç yemek kaşığı kadar su ilave edin ve kısık ateşte fasulyeler suyunu çekip iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Yumurtayı bir kasede çırpın. Çeçil peynirini ilave edip karıştırın. Ekmek hamurunu unlanmış tezgah üzerine alın. İki eşit bezeye ayırın ve bezeleri bir merdane yardımıyla dikdörtgen şeklinde açın. İlk hamurun üzerine fasulyeli harçtan yayıp yumurtalı çeçil peynirinden ilave edin. Diğer dikdörtgen parçanının üzerine bir rulet yardımıyla 5 cm içerden başlayarak kesikler atın ve böreğin üzerini kapatın. Açılmaması için kenarlarına bastırın ve yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine alın. Üzerine bir fırça yardımıyla krema sürüp kalan çeçil peynirinden serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Hafif çırptığınız yoğurdu bir kasede ince kıydığınız taze soğanla karıştırın. Böreğinizi dilimleyin. Üzerini soğanlı yoğurt ile süsleyerek servis yapın.