Tavuk Etli Börek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Fotoğraf: Sezer Yalçınkaya

Tarif ve Yapım: Lezzet MutfakStudio

Tavuk Etli Börek Tarifi İçin

Malzemeler


Kızartmak için

Tavuk Etli Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk etlerini yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyerek parçalara ayırın.
  2. İnce doğradığınız biber ve soğanı zeytinyağında soteleyin.
  3. Tavuk etlerini ekleyip birkaç dakika pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  4. Yufkaları tezgaha serip her birinden 6 üçgen elde edecek şekilde kesin.
  5. Geniş kısımlarına tavuklu harçtan yerleştirip geniş rulo şeklinde sarın.
  6. Kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirip servis edin.

Tarif Kategorileri

Tavuk Yemekleri Çay Saati Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Börek Tarifleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Kafes böreği
Kürt böreği
Ispanaklı güneş börek
Air fryer'da sigara böreği
Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği