SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Börek Tarifleri
Tavuk Etli Börek
Tavuk Etli Börek
Güncelleme tarihi:
09 Nisan 2021
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
40 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Börek Tarifi İçin
Malzemeler
300 g tavuk göğüs eti
2 adet yufka
2 adet kırmızı biber
2 adet taze soğan
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kızartmak için
Ayçiçek yağı
Tavuk Etli Börek
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Tavuk etlerini yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyerek parçalara ayırın.
İnce doğradığınız biber ve soğanı zeytinyağında soteleyin.
Tavuk etlerini ekleyip birkaç dakika pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Yufkaları tezgaha serip her birinden 6 üçgen elde edecek şekilde kesin.
Geniş kısımlarına tavuklu harçtan yerleştirip geniş rulo şeklinde sarın.
Kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirip servis edin.
Tarif Kategorileri
Kahvaltılık Tarifler
Çay Saati Tarifleri
Börek Tarifleri
Hamur İşi Tarifleri
Kızartma Tarifleri
Tavuk Yemekleri
Benzer Tarifler
Air fryer'da sigara böreği
Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği
Patlıcanlı Arnavut Böreği
Sebzeli kese böreği
Patatnik