Unu geniş bir yoğurma kabına eleyin. Ortasını havuz gibi açıp maya, tereyağı, tuz ve suyu ilave edin. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edecek şekilde yoğurup üzerini nemli bir bezle kapatın ve 20 dakika dinlendirin. Üzeri için zeytinyağı ve tahini bir kasede karıştırın. Dinlenen hamurdan mandalina büyüklüğünde bir parça ayırın. Kalan hamuru iki eşit parçaya bölün. Büyük iki parçayı 30 santim çapında açın. Üzerine tahinli karışımdan sürüp bohça şeklinde katlayın. Hamurların üzerine tahinli karışımdan sürüp bir merdane yardımıyla tekrar açın ve buzdolabında 30 dakika bekletin. İç harcı için yemeklik doğradığınız soğan ve kıymayı zeytinyağında kavurun. Tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın. Dinlenen hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Kıymalı harcı hamuru üzerine yayın. Kalan küçük hamuru yarım santim kalınlığında açıp yaprak şeklinde kesin ve üzerine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirip servis yapın.