Yufkalardan üçünü rulo şeklinde sarın ve ince şeritler şeklinde kesin. Süt, yumurtalar, ayçiçek yağı, tuz, karabiber ve muskatı geniş bir kasede çırpın. Ayrı bir kapta peynirlere yeşillikleri ekleyerek karıştırın. Kalan yufkaları pasta tabağı büyüklüğünde kesin. İçleri yağlanmış muffin kalıplarına kenarları dışarıya sarkacak şekilde yayın. Şerit kestiğiniz yufkaları kalıpların içine paylaştırın. Hazırladığınız peynir harcından ekleyip üzerine bolca sütlü karışımdan dökün. Taşan yufka kenarlarıyla üzerini kapatın ve sütlü karışımdan iki yemek kaşığı üzerine gezdirin. Üzerine haşhaş tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında böreklerin üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.