Unu geniş bir kaba eleyip ortasını havuz gibi açın. Tuz, sirke, Ayçiçek yağı ve iki çay bardağı suyu ekleyin. Kenarlardan unu ortaya alarak yumuşak kıvamlı bir hamur olacak şekilde yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 40 dakika dinlendirin. İç harcı için kabak, havuç ve patatesi rendeleyin. Pırasayı ince doğrayın. Havucu zeytinyağında iki dakika soteleyin. Patates ve pırasayı ilave edip ikişer dakika daha soteleyin. Kabağı ekleyin ve tuz ile tatlandırın. Birkaç dakika sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Hamuru açmak için un ve nişastayı bir kapta karıştırın. Dinlenen hamuru 14 bezeye ayırın. Nişastalı un serptiğiniz mutfak tezgahında pasta tabağı büyüklüğünde açın. Aralarına eritilmiş tereyağı sürüp yedişerli 2 yufka elde edin. İlk yufkayı üzerine un serperek merdane yardımıyla bıçak sırtından biraz daha ince olacak şekilde açın. Ortadan ikiye keserek 2 yufka elde edin. Yufkaların Üzerine sebzeli harçtan paylaştırıp her tarafına yayın. Rulo şeklinde sarıp ay şekli verin. Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın. üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.