Eritilmiş tereyağına bir yemek kaşığı sirkeyi koyun ve karıştırın. Bu sosla ilk yufkayı ıslatın. Ardından sosla ilk yufkayı ıslatın. Ardından 1 yemek kaşığı nişastayı süzgeçle yufkanın her yerine serpin. İkinci yufkayı da üzerine serin ve aynı işlemi yapın. Üçüncü yufkayı serdikten sonra da aynı işlemi tekrarlayın.
İç harcı için kıymayı zeytinyağıyla soteleyin. Ardından ince doğranmış pırasayı ekleyip sotelemeye devam edin.
Tamamen pişince tuz, pul biber, karabiber ve kırmızı toz biber ekleyin.
Yufkanın içerisine iç harcı ekleyin ve yayın.
Yufkayı rulo şeklinde sarın.
Sardığınız yufkayı üçgen şeklinde dilimleyin ve fırın tepsisine alın.
Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında, üzeri kızarana kadar pişirin.