Un, su, süt, yumurta ve diğer malzemeleri karıştırın. Krebinizin pürüzsüz olması için çırpma teli kullanın. Hazırladığınız hamurun ağzını kapatarak, buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Krep tavanızı ısıtın ve ısınan tavayı bir parça zeytinyağıyla yağlayın. Hamurunuzdan 1 kepçe dökerek tavaya yayın. Hamurunuz bitene kadar işlemi tekrarlayın. Fırını 165 dereceye ayarlayın.
İç harcı hazırlamak için tavayı ısıtın ve 2 yemek kaşığı zeytinyağıyla yağlayın. Soğan ve mantarları küp doğrayıp birkaç dakika soteleyin. Hindi kıymasını ekleyin ve sotelemeye devam edin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın. Kreplerin içine harcı yerleştirin ve rulo şekilde sarın. Kürdan yardımıyla sabitleyin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
Üzeri için küçük bir kasede zeytinyağı ve ezilmiş sarımsağı karıştırın. Bir fırça yardımıyla rulo kreplerin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 165 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.