Yumuşatılmış margarin, un, yoğurt, kabartma tozu ve tuzu karıştırıp ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun. Streç filme sarıp buzdolabında 20 dakika dinlendirin. Pırasaları yıkayıp kıyın. Zeytinyağını ısıtıp kıymayı bir süre kavurun ve kıyılmış pırasayı ekleyin. Birkaç dakika daha kavurduktan sonra tuz, karabiber, pul biber ile tatlandırıp ocaktan alın. Fırını 180 derecede ısıtın. Hamuru hafif unlanmış bir zeminde merdane yardımıyla ince açın. Açtığınız hamurun yarısına hazırladığınız harçtan sürüp rulo şeklinde sarın. Aynı işlemi diğer hamura da uygulayın. Birer parmak kalınlığında kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış fırında 20-30 dakika kadar kızarana kadar pişirin. Börekler hafifçe ılındıktan sonra tahta çöp şişlerin uçlarına takıp servis yapın.