Patlıcanların kabuklarını alacalı soyup tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Tuzlu suda 30 dakika bekletin. Kıymayı yağsız tavada kavurun. Yemeklik doğradığınız soğan ve kırmızıbiberi ekleyip kavurmaya devam edin. Patlıcanları da ilave edip kavurun. Son olarak tuzu ve karabiberi ekleyip ocaktan alın. Soğuyunca rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Yumurta, süt ve ayçiçeği yağını derin bir kapta çırpın. Ortası delik kek kalıbını yağlayın. Bir yufkayı kek kalıbının içine yerleştirerek kalıbın dışına çıkacak şekilde yayın. Yufkanın orta kısmını kek kalıbına göre koparın. Üzerine yumurtalı harcı gezdirin. İkinci yufkayı yarıya bölüp kalıba döşeyin. Üzerine tekrar yumurtalı harcı gezdirin. Patlıcanlı ve kıymalı harçtan üzerine serpin. Üç yufkayı da yarıya bölüp böreğin üzerine yerleştirin ve yumurtalı harcı üzerine dökün. Kıymalı ve patlıcanlı harcı üzerine serpin. Kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın. Kalıptan dışarıya taşan yufkaları üzerine kapatın. Kalan yumurtalı harcı üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin. Ilınınca kalıptan çıkarıp üzerine inci kıyılmış maydanoz serperek servis yapın.