Soğanları ince kıyın, zeytinyağında soteleyin ve soğumaya bırakın. Haşladığınız patatesleri rendeleyin, soğanla patatesleri karıştırın. Tereyağını bir tavada eritin, bir miktar zeytinyağı ile karıştırın.
Yufkayı tezgaha serin, çok az yağ karışımı serpin ve ikiye katlayın. Oluşan yarım daire şeklindeki yufkayı da az miktarda yağlayın. Patatesli harcı her yerine gelecek şekilde serpiştirin. Yarım daire şeklindeki yufkanın düz kenarından 2 cm içeriye oklavayı koyun. Oklavayla birlikte yufkayı rulo yapın. Elinizle iki kenardan tutarak ortaya doğru büzün. Gül böreği gibi birbirinin etrafına dolayın.
Yağladığınız bir fırın tepsisine alın. Diğer yufkaları da aynı şekilde büzün ve tepsideki böreğinizin etrafına sırayla dolayarak yufkaları tamamlayın. Kalan yağın içine yumurta sarısı ve birazda süt ekleyin, böreğin üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.