Otlu Tulum Peynirli Lemis
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Tulum Peynirli Lemis Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç harcı için

Üzeri için

Otlu Tulum Peynirli Lemis

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamur için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. Ele yapışmayan kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar su ekleyerek yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örterek en az 45 dakika dinlendirin. İç harcını hazırlamak için yeşillikleri ince kıyıp bir kaba alın. Tulum peyniri, tuz ve karabiberi ilave edin. Hamurdan cevizden biraz büyük bezeler koparın. Bezelerin üzerine un serperek 25-30 cm çapında açın. Hamurun yarısına hazırladığınız harçtan paylaştırın. Diğer kenarı üzerine kapatın. Yapışmaz yüzeyli tavada pişirin. Üzerlerine birer çay kaşığı tereyağı sürüp sıcak servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Air fryer'da sigara böreği
Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği
Patlıcanlı Arnavut Böreği
Sebzeli kese böreği
Patatnik