İç harcı için, rendelenmiş beyaz peynir, yumurta akı eritilmiş tereyağını bir kasede karıştırın.
Saplarını temizlediğiniz maydanozların dallarını ince kıyıp karışıma ilave edin. Maydanoz saplarını ise yumuşayıncaya kadar sıcak suda bekletin.
Sosu için, yoğurt, yumurta sarısı ve zeytinyağını ayrı bir kasede çırpın. Bir yufkayı mutfak tezgahına serin ve üzerine hazırladığınız sosu bir fırça yardımıyla sürün.
Diğer yufkayı üzerine serin. Yufkanın kenar kısmından başlayarak bıçak yardımıyla pasta tabağı büyüklüğünde yuvarlaklar kesin.
Kestiğiniz yufkaların ortalarına hazırladığınız peynirli harcı paylaştırın. Yufkanın kenarlarından tutup ortaya doğru büzerek bohça haline getirin.
Açılmamaları için, büzdüğünüz yerleri yumuşayan maydanoz saplarıyla bağlayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
Kalan sosu böreklerin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.