Sosu için yumurtalar, Ayçiçek yağı ve maden suyunu bir kasede çırpın. Bir yufkayı, yağlanmış kek kalıbına, kenarları dışarı sarkacak şekilde yerleştirin. İkinci yufkayı dört parçaya bölüp sosa batırın ve kalıba yerleştirin.
İç harcı için peynir ve ince kıydığınız maydanozu karıştırın. Yufkaların üzerine peynirli harçtan döküp, eşit şekilde yayın. Kalan yufkaları da aynı şekilde sosa batırarak hazırlayıp kalıba yerleştirin. Üzerine tereyağı parçaları yerleştirin. Kalıbın kenarlarından sarkan yufkayı üzerine kapatın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Üzeri kızarınca fırından çıkarıp kalıbı fırın tepsisine ters çevirin. Tekrar fırına verip 10 dakika daha pişirin. Dilimleyerek servis yapın.