Hamuru için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kapta yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp dinlenmeye bırakın. İç harcı için piyazlık doğradığınız soğanı karamelize oluncaya kadar tereyağında soteleyin. Soğanların renkleri kahverengi olup karamelize olmaya başlayınca soya sosu ve kremayı ekleyin. Krema kaynamaya, sos kıvam almaya başlayınca ocaktan alın. Dinlenen hamuru 3 bezeye ayırıp her birini pasta tabağı büyüklüğünde açın. Aralarına yağ sürerek üst üste koyun ve ince şekilde açın. Kenarları içe doğru uç uca gelecek şekilde katlayın ve büyük bir kare elde edin. Daha sonra elde ettiğiniz kareyi 4 küçük kareye bölün. Ortalarına harçtan ekleyerek bohça gibi katlayın. Kareleri ters çevirerek fırın tepsisine dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.