Hamur için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir yoğurma kabına alın. Pürüzsüz ve yumuşak kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 40 dakika dinlendirin. İç harcı için rendeleyip suyunu sıktığınız kabaklar ve ezdiğiniz sarımsakları bir kaseye alın. Üzerine zeytinyağı gezdirip karıştırın. İnce kıydığınız dereotu ve lor peynirini ilave edip ocaktan alın. Hamuru 12 eşit bezeye bölün. Her parçayı un ve nişasta karışımı ile pasta tabağı büyüklüğünde açın. Dört parçanın aralarını yağlayıp üst üste koyarak açın ve 20 cm çapında yağlanmış fırın kabına yerleştirin. İçine kabakları harçtan doldurun. Kalan sekiz parça hamuru aynı şekilde aralarını yağlayarak üstüste koyun. Hepsini birlikte ince açarak şeritler kesin. Şeritleri birbirinin içinden geçirerek hasır şeklinde örün ve harcın üzerine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.