Ispanaklı iç malzeme için, ıspanakları yıkayıp suyunu süzün ve doğrayın. Soğanı soyup kıyın. 4 çorba kaşığı zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı bir dakika kavurun. Ispanakları ilave edip 5-6 dakika kavurun. Tuz ve kremayı ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Peyniri rendeleyin ve ıspanaklı karışıma ilave edip karıştırın.
Bir kapta süt, zeytinyağı ve yumurtayı iyice çırpın.
Yufkaları üst üste serip her birinden 8'er adet üçgen elde edecek şekilde bölün. Bir yufka parçasının üzerine sütlü karışımdan fırça ile sürün. ‹kinci yufka parçasını ilkinin üzerine serin ve onun da üzerine sütlü karışımdan sürün. Geniş kenarına 1 çorba kaşığı kadar ıspanaklı iç malzeme ekleyin. Rulo şeklinde sarın. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Sütlü karışımın üçte birini daha sonra kullanmak üzere ayırın. Ruloları yağlanmış fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin.
Tepsideki hamurların üzerine fırçayla kalan sütlü karışımdan sürün. Üzerlerine susam serpin. Keskin bir bıçakla her hamurun üzerine şekiller çizin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üstleri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.