Ispanak Köklü Ve Çeçil Peynirli Pratik Puf Böreği
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanak Köklü Ve Çeçil Peynirli Pratik Puf Böreği Tarifi İçin

Malzemeler

İç harcı için

Kızartmak için

Ispanak Köklü Ve Çeçil Peynirli Pratik Puf Böreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hafif yoğurduğunuz ekmek hamurunun üzerini nemli bir bezle kapatıp buzdolabında yarım saat bekletin. Dinlenen hamuru 12 bezeye ayırın. Bezeleri teker teker yoğurun.
  2. İç harcı için, çeçil peynirini bir kaseye alın. Üzerine ince kıydığınız haşlanmış ıspanak kökü ve ay çekirdeği içini ilave edip karıştırın.
  3. Ayırdığınız bezeleri elinizle hafif bastırarak açın. İçlerine peynirli harçtan koyup yuvarlayarak kapatın. Hazırladığınız börekleri kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak servis yapın.

Dilerseniz, klasik puf böreği tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Air fryer'da sigara böreği
Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği
Patlıcanlı Arnavut Böreği
Sebzeli kese böreği
Patatnik