Yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Kuzu
kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Sıcak su ekleyin. Suyunu çekmeye
başlayınca ince kıyılmış nane, rendelenmiş muskat, ezilmiş sarımsak, küp
doğradığınız domates, tuz ve karabiberi ilave edin. Kısık ateşte 1-2 dakika daha
kavurup ince kıyılmış ıspanak yaprağını ekleyin. 5 dakika pişirin. Harcı ılınması için
bir kenara alın. Fırın kabını yağlayıp yufkalardan birini kenarlardan sarkacak şekilde
tabanına yayın. Diğer yufkayı da parçalara bölerek üzerine yerleştirip kıymalı harcı
ekleyin. Kenarlardan sarkan kısımları bohça gibi üzerine kapatın. Kalan yufkayı elinizle
parçalayın. Derin bir kaba koyduğunuz sütün içine batırıp böreğin üzerine gelişi
güzel yayın. Üzerine susam serpin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri
pembeleşinceye kadar pişirin. Sıcak servis yapın.