Dolmalık fıstıkları yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurup ocaktan alın. Ayrı bir tavada piyazlık doğradığınız soğanları zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyip kuş üzümü, tuz ve baharatları ilave edin. Soğanlar iyice yumuşadığında kavurduğunuz fıstıkları ilave edip ocaktan alın ve ılınmaya bırakın. Ayrı bir karıştırma kasesinde yumurta, süt ve yoğurdu çırpın. Yufkaları bir mutfak tezgahına yayın. Ortalarına yumurtalı karışımdan sürüp ılınan soğanlı harçtan yayın. Yufkaların kenarlarını içe doğru kıvırarak dikdörtgen olacak şekilde sarın. Üzerlerine bıçakla verev kesikler atın ve yumurta sarısı sürüp çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 30 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.