İç harcı için, kuzu Akciğeri bol suyla yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine su ekleyip 5 dakika pişirin. Suyu süzüp tekrar su ekleyin ve yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan alıp suyunu süzün ve küçük doğrayın. Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Doğradığınız akciğerleri ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Suyunu ilave edin ve suyunu çekinceye kadar pişirin. Hamuru için, unu geniş bir kaba alın. Ayçiçek yağı, süt, kabartma tozu ve bir tatlı kaşığı kadar tuzu ekleyin. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edecek şekilde yoğurun ve hamuru 10 eşit bezeye ayırın. Bezelerin üzerine nişasta serpin ve 50 cm çapında olan bir tepsi boyutunda açın. Yufkalardan bir tanesini tepsiye yayın. Üzerine Ayçiçek yağı sürüp diğer yufkayı üzerine yerleştirin. Üzerine bir miktar iç harcından ekleyin. Tüm malzeme bitinceye kadar aynı işlemi tekrarlayın. Böreği baklava dilimi şeklinde kesip üzerine Ayçiçek yağı sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında altı üstü kızarıncaya kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.