Beşamelli Ve Tavuk Etli Börek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beşamelli Ve Tavuk Etli Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Beşamelli Ve Tavuk Etli Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk etini haşlayıp küçük parçalara ayırın. Soğumaya bırakın. Tereyağını eritin. Unu ekleyip sararıncaya kadar kavurun. Karıştırarak sütü ekleyin ve birkaç dakika pişirin. Tavuk etlerini, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Yufkaları tezgaha yayın ve 6 parçaya bölün. Geniş taraflarına tavuklu harcı yerleştirin ve sarın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpiştirin ve 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.

 Dilerseniz, klasik tavuk etli börek tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Tavuk Yemekleri Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Air fryer'da sigara böreği
Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği
Patlıcanlı Arnavut Böreği
Sebzeli kese böreği
Patatnik