Böreğin iç harcı için, kuzu akciğerini bol suyla yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine su ekleyip 5 dakika pişirin. Suyu süzüp tekrar su ekleyin. Yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzüp küçük parçalar şeklinde doğrayın. Soğanları kıyıp ayçiçek yağında kavurun. Soğanlar kavrulduktan sonra doğradığınız akciğeri ekleyin. Kavurmaya devam ederken baharatları, tuzu ve suyu ekleyip suyunu çekinceye kadar pişirin. Unu çukur bir kaba alın. Ayçiçek yağı, süt, kabartma tozu ve tuzu ekleyin. Hamuru yoğurup on iki bezeye ayırın. Bezeleri nişastayla 50 cm çapında bir tepsi büyüklüğünde açın. Bir yufkayı tepsiye yayın ve üzerine ayçiçek yağı sürüp diğer yufkayı üzerine yerleştirin. Üzerine bir miktar iç harçtan ekleyin. Diğer yufkaların aralarına aynı şekilde iç harçtan ekleyip böreği tamamlayın. Böreği baklava dilimi şeklinde kesip üzerine ayçiçek yağı sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında altı üstü kızarıncaya kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.