Zeytin Soslu Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Zeytin, ıspanak ve tavuk göğsü ile nefis bir yemek hazırlamaya ne dersiniz? Malzemeler hazırsa, sofralarınızı ziyafete dönüştürecek zeytin soslu tavuk tarifi için detaylara geçebiliriz.

Daha fazlası için değişik tavuk yemeklerine göz atın.

Zeytin Soslu Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Zeytin Soslu Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. 
  2. Domateslerin kabuklarını soyun. Soğan ile soteleyin. Ispanakları ince doğrayıp ekleyin ve yüksek ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. 
  3. Zeytin, kapari, tuz ve karabiber ilave edin ve karıştırın. 
  4. Tavuk etlerini ızgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Zeytin sosunu etlerin üzerine gezdirip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Ana Yemek Tarifleri Ispanaklı Tarifler Et Tarifleri Tavuk Yemekleri Akşam Yemeği Zeytinli Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu