Taze Otlu Tavuk Dolma
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Otlu Tavuk Dolma Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Taze Otlu Tavuk Dolma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağı ve kaşar peyniri hariç içi için gerekli malzemeleri ince olacak şekilde kıyın. Kaşar peynirini küp şeklinde doğrayın. İçi için gerekli malzemeleri derin bir kapta karıştırın. Göğüs filetoları bıçak yardımıyla bir kenarından delip içini cep olacak şekilde açın. Hazırladığınız iç harcı tavuk etinin cep kısmına doldurun. Tavuk etinin dışını 1 yemek kaşığı tereyağı ile yağlayın. Fırın poşetine tavuk etini yerleştirip poşetin ağzını kapatın. Poşette 1-2 minik delik açıp fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 30-40 dakika (kızarıncaya kadar) pişirin. Dilimleyip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu