Tavuk But Sarma
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk But Sarma Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Portakal Sos için

Tavuk But Sarma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Portakal sosu için, portakal suyu ve şekeri tencerede 5 dakika pişirin. Kremayı ekleyip tencereyi ocaktan alın.
  2. Ispanağı haşlayıp elinizle sıkarak suyunu süzün. Kıyılmış soğan, tuz, karabiber ile soteleyin. Tavuk butlarını kemiğinden ayırın.
  3. Et döveceği ile hafifçe ezin. Kemiksiz tavuk butlarını zeytinyağı, tuz, karabiber ile karıştırıp marine edin. Marine sonrası etlerin yağın içinden süzerek alın.
  4. İçlerine kıyılmış sarımsak sürün. Rendelenmiş kaşar peyniri serpip rulo şeklinde sarın. Izgarada veya fırında pişirin. Yanında portakal sosuyla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Pratik Yemek Tarifleri Tavuk Yemekleri Sarma Tarifleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu