Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yemek tarifleri arasında okurlarımız tarafından çok ilgi gören bir seçim. Tereyağı, maydanoz ve limon suyunu karıştırıp, yağlı kağıt arasında elinizle küçük rulo haline getirin. Buzdolabında dondurun. Tavuk etlerini yağlayıp fırın ızgarasında kızarıncaya kadar pişirin. Havuçları şerit halinde doğrayıp suda haşlayın. Börülceleri kaynayan suya atıp haşlayın ve hemen buzlu suya aktarın. Sebzeleri zeytinyağında soteleyip servis tabağına alın. Bademleri de yağda soteleyip sebzelere ilave edin. Hepsini servis tabağına alın. Üzerine tavuk etini yerleştirin. Maydanozlu tereyağından bir dilim kesip tavuğun üzerine alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu