Renkli Biberli Tavuk Şinitzel
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Renkli Biberli Tavuk Şinitzel Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Pane için

Renkli Biberli Tavuk Şinitzel

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet yemek tarifleri arasında en çok ilgi görenlerden biri...

Tavuk etlerini dinlendirmek için süt ve limon suyunu bir kasede çırpın. Etleri hafif derin bir kabın içine yayın. Üzerine limonlu sütü döküp kabın üzerini kapatın ve bu sosta iki saat bekletin.

Biberleri temizleyip çok ince zar şeklinde kıyın.

Baharat ve ekmek içini bir kapta harmanlayın. Unu ayrı bir tabağa alın. Etleri süzüp her iki tarafına tuz serpiştirin. Pane için önce una (her iki tarafını) sonra da çırpılmış yumurtaya ve biberli pane karışımına bulayın.

Tereyağını teflon bir tavada eritin. Tavuk etlerini kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. İsteğe göre limon sıkarak sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu