Pideli Ve Nohutlu Tavuk But
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pideli Ve Nohutlu Tavuk But Tarifi İçin

Malzemeler

Pideli Ve Nohutlu Tavuk But

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk butlarını yumuşayıncaya kadar suda haşlayın. Tuz ilave edip bir taşım kaynatın. Suyu başka bir tencereye ayırın. Eti iri parçalara bölün. Pideleri doğrayıp fırın tepsisine alarak, fırında kızartın. Üzerine haşlanmış nohut ilave edin. Ayırdığınız tavuk suyu ile ekmekleri ıslatın. Tavuk etlerini üzerine alın. Fırında hafif ısıtın. Üzerine bol sarımsaklı yoğurt, yağsız tavada kavurduğunuz fıstık ve kuru nane serpin. Kırmızıbiberli eritilmiş tereyağı gezdirip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu