Fırını 180 dereceye ayarlayın. Hindi ve tavuk kıymasını tavaya alın. Bir kahve fincanı su ekleyip orta ateşte karıştırarak suyunu çekene kadar pişirin. Tavayı ocaktan alıp kıymayı soğumaya bırakın. Kıymayı çukur bir kaba alın. Ufalanmış bayat ekmek içi, çırpılmış yumurtalar, küçük kesilmiş kırmızıbiber ve kornişon turşu, kıyılmış sarımsak, karabiber, kimyon, kırmızı toz biber ve tuzu ekleyip yoğurun. Harcı buzdolabına alıp iki saat dinlendirin. 20x20 cm ebatlarında fırın kabını yağlayın. Dinlenmiş harcı fırın kabının içine hafifçe bastırarak yayın. Üzerine bir fırça yardımıyala zeytinyağı sürüp fırında 30 dakika pişirin. Dilimleyip sıcak servis yapın.