Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Naneli Ve Sebzeli Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk etlerine tuz, karabiber serpiştirip zeytinyağının yarısını üzerine gezdirin ve en az 2 saat buzdolabında bekletin. Kabak, havuç ve fasulyeleri verev şekilde doğrayın ve buharda haşlayın. Naneyi yıkayıp mutfak robotunun karıştırma haznesine alın. Sarımsağı rendeleyip zeytinyağında 1 dakika kavurun. Limon suyu, tuz ve sarımsaklı zeytinyağını naneye ekleyip püre haline gelinceye kadar karıştırın. Tavuk etlerini ızgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Nane sosunu sebzelere ekleyip karıştırın ve servis tabağına yayın. Üzerine etleri yerleştirip servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu