Milföy Kaplı Tavuk But
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Milföy Kaplı Tavuk But Tarifi İçin

Malzemeler

Milföy Kaplı Tavuk But

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk butlarını yumuşayıncaya kadar haşlayıp soğumaya bırakın. Soğanı küçük doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Salçayı ekleyin ve 4 dakika daha kavurun. Tuz ve baharatları ekleyin. Yarım çay bardağı tavuk suyunu ilave edin. Sosu tavuk butlarının üzerine sürün.
  3. Milföy hamurlarını unladığınız mutfak tezgahında merdane ile hafifçe açın. Butları üzerlerine yerleştirip sarın.
  4. Kalan hamurdan şeritler kesip üzerine yapıştırın. Üzerine yumurta sarısı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Hamur İşi Tarifleri Tavuk Yemekleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu