Mantarlı Tavuk Strogonof
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Tavuk Strogonof Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Tavuk Strogonof

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mantarları yıkayıp ince doğrayın. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Mantarları ve şerit halinde doğranmış biberleri ekleyerek soteleyin. Tavuk etlerini şeritler halinde doğrayıp zeytinyağı ile ayrı bir tavada soteleyin ve mantarlı karışıma ekleyin. Sosları, hardalı, tuz ve karabiberi ekleyin. Son olarak kremayı ilave edip yüksek ateşte birkaç dakika pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu