Kağıtta Tavuk But
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kağıtta Tavuk But Tarifi İçin

Malzemeler

Kağıtta Tavuk But

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yağlı kağıdı kısa kenarı 14 cm, uzun kenarı 16 cm olacak şekilde keserek katlayın. Dikdörtgen şekilli bir kap haline getirin. Ispanak ve küçük kesilmiş kırmızıbiberi bir kasede harmanlayıp yağlı kağıttan yaptığınız kabın içine alın. Tavuk budunu kemiğinden ayırıp dilimleyin. Kıyılmış dereotu sarımsak, tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyin. Hazırladığınız tavuk etli harcı ıspanaklı harcın üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Patatesin kabuğunu soyup parmak şeklinde doğrayın. Kaynar suya ekleyip haşlayın. Kırmızı pul biber ve kıyılmış maydanoz karışımına bulayın. İki patates parçasını haşlanmış taze soğan yeşilliği ile bağlayın. Yağlı kağıt içinde pişirdiğiniz tavuk etiyle birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Tavuk Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu