Izgara Tavuk Şiş
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Izgara Tavuk Şiş Tarifi İçin

Malzemeler

Izgara Tavuk Şiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk etlerini marine etmek için, süt, yoğurt suyu ve soğan suyunu bir kapta karıştırın.
  2. Tavuk etlerini bu sosla karıştırıp ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında en az 6-7 saat dinlendirin.
  3. Soğanların kabuklarını soyup sekiz eşit parçaya bölün. Limonların her birini de dörde bölün.
  4. Tavuk etleri, soğan, limon kabukları ve defne yapraklarını ızgara yapacağınız şişlere özenle dizin. Izgarada pişirip sıcak servis yapın.

Dilerseniz, sofraları renklendirecek fırında patatesli tavuk eti tarifini de notlarınız arasına ekleyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diyet Yemekleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu