Fırında Tatlı Ve Ekşi Soslu Tavuk Baget
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Tatlı Ve Ekşi Soslu Tavuk Baget Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Tatlı Ve Ekşi Soslu Tavuk Baget

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk bagetleri limon kabuğu, limon suyu, ince kıyılmış sarımsak, elma sirkesi, bal, hardal, soya sos ve zeytinyağı ile karıştırıp marine edin. Ardından marine ettiğiniz bagetleri tuz ve karabiber ile lezzetlendirin ve 30 dakika buzdolabında bekletin. Dinlendirdiğiniz tavukları fırın tepsisine yerleştirin ve ısıtılmış 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin. Bagetleri taze kişniş yaprakları ile servis edin.

Lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakan yoğurt sos marineli tavuk baget tarifine göz atarak sevdikleriniz için muhteşem bir sofra hazırlayabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tavuk Yemekleri Fırın Yemekleri Atıştırmalık Çocuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu