Çin Usulü Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çin Usulü Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Çin Usulü Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Börülceleri kaynayan suya atarak 5 dakika haşlayın. Sıcak sudan çıkarıp buzlu soğuk suya atarak soğumaya bırakın.
  2. Tavuk etlerini küp şeklinde doğrayın ve yüksek ateşte zeytinyağı ile soteleyin.
  3. Sarımsakların kabuklarını soyup bütün olarak ekleyip 2 dakika daha soteleyin.
  4. Parçalara ayrılmış brokoli, verev doğradığınız taze soğanlar, börülce, küp doğradığınız biberler ve tavuk suyunu ekleyip soteleyin.
  5. Soya sosunu ilave edip karıştırın. Servis tabağına alarak sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Et Tarifleri Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri Çin Mutfağı

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu