Antep Fıstıklı Tavuk Schnitzel
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Antep Fıstıklı Tavuk Schnitzel Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için

Antep Fıstıklı Tavuk Schnitzel

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Antep fıstığını iri kalacak şekilde kırın ve yayvan bir tabağa alın. Un, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın.
  2. Tavuk göğüs etlerini et döveceği ile inceltin. Yumurtayı küçük bir kasede çırpın. Etleri önce yumurtaya, sonra Antep fıstıklı karışıma bulayıp kızgın yağda altın rengi oluncaya kadar kızartın.
  3. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu