- Göğüs etlerini orta boy bir tencereye yerleştirip 4 su bardağı su ekleyerek orta ateşte pişirin. Soğanı 4’e bölüp tencereye ekleyin.
- Tuz ve karabiberi de serpiştirip, tavuk etleri yumuşayıncaya kadar pişirdikten sonra etleri tencereden alıp süzün.
- Etleri küçük parçalar halinde didikleyin ve bir kenarda bekletin.
- Sosu için süzme yoğurdu derin bir kaba aktarıp üzerine hardalı ilave ettikten sonra çatalla iyice çırpın.
- Kabuklarını soymadan rendelediğiniz salatalıkları ve kırmızı toz biberi de ekleyip karıştırın.
- Hazırladığınız sosu önceden ikiye ayırdığınız sandviç ekmeklerinin bir katına kaşıkla yayın.
- Sosun üzerine didiklediğiniz tavuk etini paylaştırıp, diğer ekmek parçalarını üzerlerine kapatın. Sandviçleri yeşillik ve domatesle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Dilerseniz, nefis tadıyla yoğurtlu tavuklu sandviç tarifine de göz atabilirsiniz.