Acılı Tavuklu Sandviç
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Acılı Tavuklu Sandviç Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için:

Acılı Tavuklu Sandviç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Göğüs etlerini orta boy bir tencereye yerleştirip 4 su bardağı su ekleyerek orta ateşte pişirin. Soğanı 4’e bölüp tencereye ekleyin.
  2. Tuz ve karabiberi de serpiştirip, tavuk etleri yumuşayıncaya kadar pişirdikten sonra etleri tencereden alıp süzün.
  3. Etleri küçük parçalar halinde didikleyin ve bir kenarda bekletin.
  4. Sosu için süzme yoğurdu derin bir kaba aktarıp üzerine hardalı ilave ettikten sonra çatalla iyice çırpın.
  5. Kabuklarını soymadan rendelediğiniz salatalıkları ve kırmızı toz biberi de ekleyip karıştırın.
  6. Hazırladığınız sosu önceden ikiye ayırdığınız sandviç ekmeklerinin bir katına kaşıkla yayın.
  7. Sosun üzerine didiklediğiniz tavuk etini paylaştırıp, diğer ekmek parçalarını üzerlerine kapatın. Sandviçleri yeşillik ve domatesle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Dilerseniz, nefis tadıyla yoğurtlu tavuklu sandviç tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu