Köfteli Kağıt Kebabı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Garnitür ve misket köfte ile hazırlanan kağıt kebabı tarifini denemeye ne dersiniz? Lezzetli ve pratik köfteli kağıt kebabı nasıl yapılır gelin birlikte görelim.

Köfteli Kağıt Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Köfteli Kağıt Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patates ve havucu küp şeklinde doğrayın. Kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve baharatı karıştırıp köfte harcını yoğurun.
  2. Küçük top şeklinde köfteler yuvarlayın. Büyük bir kaseye patates, havuç, bezelye, tuz, baharat ve yağı alıp harmanlayın.
  3. Yağlı kağıttan dosya kağıdı büyüklüğünde 6 tane kağıt kesin. Kağıdın ortasına garnitürü yerleştirin. Üzerlerine köfteleri paylaştırın.
  4. Yağlı kağıtları bohça şeklinde katlayın ve ters çevirip tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

Türk mutfağının meşhur lezzetlerinden biri haline gelen gerçek kağıt kebabı tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Et Tarifleri Fırın Yemekleri Kebap Tarifleri Köfte Tarifleri

Benzer Tarifler

Patatesli içli köfte
Kremalı mantarlı köfte
Yanya köfte
Pleskavitsa
Kafes Köfte
Patates Püreli Köfte