Bazlama Ve Köfte
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bazlama, Karadeniz'in en sevilen ekmek çeşitlerinden biridir. Et yemekleri ile birlikte servis edilir. Hazırsanız, bazlamalı köfte tarifine başlayabiliriz.
Bazlama Ve Köfte Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için 

Bazlama Ve Köfte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patateslerin kabuğunu soyun, parmak şeklinde kesip tuzlu suyun içinde biraz bekletin. 
  2. Patatesleri suyun içinden alın, iyice kurulayın. Bir tavanın içinde iyice kızdırılmış yağda kızartın.  
  3. Kıymayı çukur bir kaba alın. Rendelenmiş soğanı, galeta ununu, tuzu, baharatı ekleyin. İyice yoğurun.
  4. Köfte harcından küçük parçalar koparıp avucunuzda köfte şekline getirin. Izgarada çok az yağ ilave ederek kızartın. 
  5. Bazlama ekmeğini tost makinesinde bastırmadan hafifçe ısıtın. İçine ızgarada kızarttığınız köfteleri, dilimlenmiş domatesleri, kızarttığınız patatesleri, turşuları, çedar peynirini, ketçap ve hardalı ekleyerek tamamlayın.

Ev yapımı bazlama tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kızartma Tarifleri Et Tarifleri Köfte Tarifleri

Benzer Tarifler

Yanya köfte
Pleskavitsa
Kafes Köfte
Patates Püreli Köfte
Bello mercimekli köfte
Cevapi Köfte