Uzakdoğu Usulü Dana Şiş
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Uzakdoğu Usulü Dana Şiş Tarifi İçin

Malzemeler

Uzakdoğu Usulü Dana Şiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Biftekleri ince şeritler halinde doğrayın. Zeytinyağı, soya sosu, tuz, karabiber ve susamları geniş bir kasede karıştırın.
  2. Etleri ekleyip iyice karıştırın. Üzerini streç film ile kapatıp en az 2 saat buzdolabında bekletin.
  3. Etleri sostan alıp çöp şişlere dizin. Sostaki susamları üzerlerine bulayın. Elektrikli ızgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin.
  4. Zeytinyağı ve soya sosunu karıştırıp servis tabağına 1 yemek kaşığı kadar dökün.
  5. Etleri yerleştirip üzerlerine ince kıyılmış maydanoz serpin. İsteğe göre pilav ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Kırmızı Et Yemekleri Et Tarifleri Çin Mutfağı Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Harbiye kebabı
Ciğer şarmula
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner