Geschnetzeltes Züricher Art
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Alman mutfağından dünyaya yayılan bu yemek, dana fileto ve mantar karışımından oluşur. Krema ile lezzetlendirilir ve ortalama 25 dakika içinde sofralardaki yerini alır. Malzemeler hazırsa, geschnetzeltes züricher art tarifi için detaylara geçebiliriz.

Geschnetzeltes Züricher Art Tarifi İçin

Malzemeler

Geschnetzeltes Züricher Art

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Öncelikle tavaya sıvı yağı alın ve dana filetoları kızartın. Kızaran etleri kenara alın.
  2. Bu esnada soğanları küp küp doğrayın ve mantarları dilimleyin.
  3. Tavaya tereyağını alın ve mantarları rengi değişene kadar pişirin. 
  4. Üzerine soğan, sirke ve kremayı ekleyerek orta ateşte pişirin.
  5. Tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra, dana filetoları yemeğin içine alın ve 3-4 dakika daha pişmeye bırakın.
  6. Pişen yemeği servis tabağına alın. Üzerine ince kıyılmış frenk soğanı ilave ederek servis edin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri MasterChef Tarifleri Mantarlı Tarifler

Benzer Tarifler

Harbiye kebabı
Ciğer şarmula
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner