Kavurmalı Kereviz Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kavurmalı Kereviz Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Kavurmalı Kereviz Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

İki yemek kaşığı tereyağını tencerede eritin. Yağ ısınınca sarımsakları ve havucu ekleyip soteleyin. Küp şeklinde doğradığınız patatesi ve kerevizi ekleyip sotelemeye devam edin. 5-6 dakika sonra suyu ekleyip kaynamaya bırakın. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Çorbayı ezerek püre haline getirin. Kremayı, tuzu ve karabiberi ekleyip bir taşım kaynatın ve tencereyi ocaktan alın. Bir yemek kaşığı tereyağını tavada eritin. Üzerine minik parçalara ayırdığınız kavurmayı ekleyip soteleyin. Kavurmayı çorbanın üzerine serpip karıştırın ve servis yapın.

Daha sade bir tarif arıyorsanız, terbiyeli kereviz çorbası tarifini deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Etli Çorba Tarifleri Çorba Tarifleri Sebzeli Çorbalar

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası