Cıvırla
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cıvırla Tarifi İçin

Malzemeler

Cıvırla

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel çorbayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağı ve tereyağı karışımında kavurun. Küçük doğradığınız biberleri ve kabuklarını soyup küp doğradığınız domatesleri ilave edin. Domates salçası ve bulguru ekleyip kavurmaya devam edin. Suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Fasulyeleri temizleyin. Verev doğrayıp çorbaya ekleyin. Kapağını kapatıp fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Fasulyeler pişince ufalanmış peynir, tuz ve karabiberi ekleyip birkaç dakika kaynattıktan sonra sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Peynirli Tarifler Bakliyat Tarifleri Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası